Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή και κάπου αλλού; (poll)

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή και κάπου αλλού; (poll)

bet365

Η εισήγηση - σύσταση για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στη Ριζούπολη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ειδικά από την πλευρά του Ολυμπιακού και η συζήτηση πριν την λήψη της τελικής απόφασης φουντώνει ξανά!
Σε σίριαλ είχε εξελιχθεί καιρό τώρα το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα ζήτημα που εξελίχθηκε σε ακόμα πιο σοβαρό από αυτό της ημερομηνίας τέλεσης του τελικού, που να θυμίσουμε πως το πλάνο είναι να έχει VAR, γραμμή οφσάιντ και προφανώς και ξένους διαιτητές.
Η επιλογή - βασική εισήγηση για το γήπεδο της Ριζούπολης ως την απάντηση στην ερώτηση «που θα γίνει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος» δεν αντιμετωπίστηκε καλά από την πλευρά του Ολυμπιακού κυρίως και ως γνωστόν υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση - τοποθέτηση των ερυθρόλευκων. Από την άλλη το Σάββατο 25 Ιουλίου ή την Κυριακή 26 Ιουλίου είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες. Η τελική απόφαση πάντως για την έδρα και την ημερομηνία του τελικού αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας.
Να ξεκαθαρίσουμε εκ νέου πως το πλάνο από πλευράς ΕΠΟ ήταν και παραμένει εφόσον δεν υπάρξει κόσμος από τις 2 ομάδες στον τελικό να πάει το ματς σε πιο μικρό γήπεδο. Ριζούπολη, Νέα Σμύρνη ή Περιστέρι. Εάν αλλάξουν τα δεδομένα σχετικά με την παρουσία φιλάθλων τότε να επιλεγεί ένα πιο μεγάλο γήπεδο. Έχει όμως την σημασία του το τι πιστεύετε εσείς. Πιο κάτω μπορείτε να αποφασίσετε το τι προτιμάτε για έδρα διεξαγωγής του τελικού...
Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα