ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: «Ακόμα μια παρωδία, σοβαρευτείτε και βρείτε γήπεδο»

Ολυμπιακός: «Ακόμα μια παρωδία, σοβαρευτείτε και βρείτε γήπεδο»

Καμαρά και Τσινγκρίνσκι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, αυτή τη φορά για το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. «Προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση των πρωταθλητών.

Την αντίθεσή του στην πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης («γήπεδο ομάδας Β' εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο» χαρακτηρίζεται) εξέφρασε ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλεί την ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό  σε «ευρωπαϊκά αδειοδοτημένο γήπεδο», τονίζοντας: «Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου,προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»