ΑΣ Άρης για ΕΠΟ: «Δεν προκαλεί απορίες, αλλά υποψίες»

ΑΣ Άρης για ΕΠΟ: «Δεν προκαλεί απορίες, αλλά υποψίες»

Gazzetta team
ΑΣ Άρης για ΕΠΟ: «Δεν προκαλεί απορίες, αλλά υποψίες»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης τάχθηκε υπέρ της μετάθεσης των δεύτερων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και σημείωσε ότι η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ προκαλεί υποψίες.

Ο ΑΣ Άρης ισχυρίζεται ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τη μετάθεση του αγώνα θα επιβεβαιωθεί με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η Ομοσπονδία εξυπηρετεί «άνωθεν» συμφέροντα. Για την ακρίβεια αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την αγανάκτησή του για την απόφαση – μνημείο της ΕΠΟ να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες.

Αν ένας βασικός ρόλος της Ομοσπονδίας είναι να εξασφαλίζει την ισονομία, η νυν διοίκησή της απέτυχε και μάλιστα οικτρά. Βλέπουμε κατάφατσα τον ορισμό του «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Η απόφαση να γίνουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου χωρίς κόσμο, την ώρα που υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Super League περί της διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων της περιόδου με την παρουσία φιλάθλων, δεν προκαλεί απορίες, αλλά υποψίες.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υποστηρίζει αμέριστα στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να αναβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να οριστεί εκ νέου, με παρουσία του ποσοστού φιλάθλων που θα επιτραπεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα επιβεβαιώσει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η Ομοσπονδία εξυπηρετεί «άνωθεν» συμφέροντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα