ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για τη ρεβάνς, φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε και άλλους παίκτες»

Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για τη ρεβάνς, φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε και άλλους παίκτες»

Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για τη ρεβάνς, φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε και άλλους παίκτες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου ανέλυσε τα λάθη του Ολυμπιακού, το τι περιμένει από τη ρεβάνς και ενώ σημείωσε πως θα χρησιμοποιήσει και άλλους παίκτες στην συνέχεια.

Ο Μαρτίνς επισήμανε για:
 
Το ματς στην Τούμπα: «Στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από δυο ευκαιρίες & η κάθε μια πέτυχε δυο γκολ... Στο β' μέρος θα μπορούσαμε με γκολ να καθαρίσουμε τον αγώνα. Αντί αυτού δεχθήκαμε γκολ. Όλα είναι ανοιχτά & έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε».
 
Την ήττα με 3-2: «Αυτό που μετρά είναι η ήττα. Αλλά είναι το πρώτο μέρος. Μεσολαβεί μεγάλο διάστημα. Σημαντικό είναι ότι η ρεβάνς είναι στο Καραϊσκακη. Εκεί είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε μεγάλη ευκαιρία γιατί η ομάδα δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες».
 
Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Εστιάσαμε κάθε φορά σε κάθε διοργάνωση. Από την αρχή της σεζόν δεν γίνεται να προβλέψεις τι θα γίνει. Πρέπει να πηγαίνεις εβδομάδα με εβδομάδα»
 
Τον τρόπο διαχείρισης του ρόστερ και τις άλλες λύσεις: «Φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε και άλλους παίκτες».
 
Αναλυτικά:
 
- Πώς εξηγείτε το 2-2 του πρώτου 12λέπτου και τι πιστεύετε για την πρόκριση;
«Η αλήθεια είναι πώς το ξεκίνημα δεν μας φαίνεται και πολύ φυσιολογικό. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν τρελά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καταφέραμε με δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε ισάριθμες φορές, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε επίσης με δύο ευκαιρίες να σκοράρει δύο φορές. Το παιχνίδι εξελίχθηκε με το να κυνηγούν και οι δύο ομάδες το τρίτο γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Πήγαμε με 2-2 στο ημίχρονο και στο β’ μέρος νομίζω ότι ήμασταν αρκετοί δυνατοί, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά αντί να σκοράρουμε, δεχτήκαμε ένα γκολ. Πλέον τα πράγματα είναι όλα ανοικτά, αλλά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
 
- Ποιος έχει το προβάδισμα για την πρόκριση με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση ή είναι «όπλο» για τον Ολυμπιακό τα δύο εκτός έδρας γκολ;
«Αυτό που μετράει είναι η ήττα. Μία ήττα είναι πάντα ήττα. Αυτό όμως ήταν μόνο το πρώτο μέρος που παίχτηκε. Το δεύτερο μέρος θα παιχτεί στο Καραϊσκάκη και αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε πολλά ματς βέβαια έως τότε, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και για το Κύπελλο. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία στο Καραϊσκάκη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα περάσουμε στον τελικό, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες».
 
- Ήταν στον προγραμματισμό σας να φορμαριστεί η ομάδα σας τον Φεβρουάριο, γιατί βλέπουμε τους παίκτες σας να βγάζουν τρομερή ενέργεια τον τελευταίο μήνα;
«Όχι, η αλήθεια είναι ότι ο προγραμματισμός ξεκινάει και έχει στάδια. Ξεκινήσαμε για να περάσουμε στους ομίλους του Champions League, στη συνέχεια εστιάσαμε ανάλογα με τις διοργανώσεις που είχαμε μπροστά μας. Δεν μπορούμε από την αρχή της σεζόν να προγραμματίζουμε για τον Φεβρουάριο. Πρέπει να πηγαίνεις βδομάδα με βδομάδα. Προσέχουμε από την αρχή η ομάδα να είναι ψυχολογικά έτοιμη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πάει βδομάδα με βδομάδα η προετοιμασία των παιχνιδιών. Ο προγραμματισμός μας γίνεται βάσει μικροκύκλων και δεν πάμε τόσο πολύ μακροπρόθεσμα».
 
- Δεν έχετε ανοίξει πολύ το ροτέισιον. Δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους Φορτούνη, Λάζαρο, Μορ. Ουσιαστικά η μοναδική αλλαγή που κάνατε σήμερα είναι ο Χασάν αντί του ΕΛ Αραμπί. Θα ανοίξετε το ροτέισιον στην συνέχεια;
«Φυσικά και θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι παίκτες, αλλά θα χρειαστεί ανάλυση του μικροκύκλου και θα πάρουμε αποφάσεις».