ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα, πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα, πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό με ανακοίνωσή της στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

«Σεβόμαστε το άθλημα και στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας να πετύχει τον στόχο της!», τονίζουν μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» δίνοντας χρήσιμες οδηγίες για την πρόσβαση στο γήπεδο της Τούμπας, με αναφορά στα μέτρα τάξης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η πρώτη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έρχεται το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το πρώτο βήμα!

Αποφεύγουμε ακραίες συμπεριφορές. Δεν χρησιμοποιούμε πυρσούς, βεγγαλικά και κροτίδες. Προσέχουμε την συμπεριφορά μας, αλλά και των γύρω μας.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30. Από τις 19:15 θα υπάρχουν φραγμοί στους δρόμους για την άφιξη των αποστολών.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ανοιχτά από τις 09:00 για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν επιλέξει να παραλάβουν από εκεί τα εισιτήριά τους.

Σεβόμαστε το άθλημα και στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας να πετύχει τον στόχο της!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα