ΑΕΚ - Αρης: Για το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
ΑΕΚ - Αρης: Για το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ

bet365

ΑΕΚ και Αρης δινουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Νέα παιχνίδια για ακόμα περισσότερη διασκέδαση στο καζίνο της Vistabet! (21+)

Το Κύπελλο αποτελεί βασικός στόχος της ΑΕΚ για να σώσει μια χρονιά που ξεκίνησε άσχημα. Ο Μάσιμο Καρέρα έβαλε τις φωνές στους παίκτες του για την εικόνα στο ματς πρωταθλήματος με τον ουραγό Πανιώνιο, παρά το γεγονός πως η Ενωση αγωνίστηκε με σχεδόν όλη την βασική ενδεκάδα εκτός. Το ματς αυτό αποτελεί παρελθόν και πλέον όλοι στην ΑΕΚ επικεντρώνονται σε αυτό με τον Αρη όπου στόχος είναι μια νίκη με «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη.

Στα αγωνιστικά ο Μάσιμο Καρέρα αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών με τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα να μην είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος από χθες προπονείται ξανά σε φουλ ρυθμούς, βρίσκεται φυσικά στην 20αδα του Ιταλού κόουτς.

Από την πλευρά του ο Αρης ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για την πρόκριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, μια ήττα που δεν άλλαξε πολλά αφού ήδη είχε εξασφαλιστεί η είσοδος στα play offs.

Ο Μίκαελ Ενινγκ έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες οι οποίοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ. Μετά την παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών του SUPER 3 στην τελευταία προπόνηση του Άρη, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και κατά την αναχώρηση της αποστολής φωνάζοντας συνθήματα και εμψυχώνοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα