Αναχωρεί για Αθήνα ο Άρης, αυτή είναι η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Αναχωρεί για Αθήνα ο Άρης, αυτή είναι η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Αναχωρεί για Αθήνα ο Άρης, αυτή είναι η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα (4/3, 18:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, δεν αναμένονται εκπλήξεις στο βασικό σχήμα.

Μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του, ο Μίκαελ Ένινγκ είναι πολύ ξεκάθαρος αναφορικά με τις επιλογές του στο βασικό σχήμα στον αγώνα με την ΑΕΚ. Το απέδειξε στο τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος όπου επέλεξε να αφήσει εκτός 11αδας πέντε βασικούς παίκτες (σ. σ. Ιντέγε, Κουέστα, Βέλεθ, Κόρχουτ, Δεληζήσης), ενώ δύο ακόμη (Μπρούνο Γκάμα, Λάρσον) ήταν στο γήπεδο για 45 αγωνιστικά λεπτά. Πολύ ξεκάθαρα, ο Γερμανός προπονητής επέλεξε να κάνει rotation στον αγώνα με τον Ατρόμητο κι αν μάλιστα ένιωθε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για συγκεκριμένους παίκτες, πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιούσε τόσο τον Χαβιέρ Ματίγια όσο και Λούκας Σάσα.

Ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ, ο 54χρονος τεχνικός προβλέπεται να χρησιμοποιήσει τους «11» που επιλέγει σε κάθε ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ροζ (δεξιά), Βέλεθ-Δεληζήσης (στόπερ), Κόρχουτ (αριστερά). Ο Λούκας Σάσα θα επιστρέψει στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και Γιάννης Φετφατζίδης θα είναι στα άκρα και οι Ιντέγε, Λάρσον στην επίθεση.

Η προετοιμασία ουσιαστικά περιλάμβανε μόλις μία προπόνηση για τους «κίτρινους» και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 23 παίκτες: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Ideye, Larsson, Bruno Gama, Lucas Sasha, Diguiny, Matilla, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα