Μαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά μας άλλαξε το τσιπ, είναι δύσκολο να βρούμε ελεύθερο παίκτη σε αυτό που θέλουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά μας άλλαξε το τσιπ, είναι δύσκολο να βρούμε ελεύθερο παίκτη σε αυτό που θέλουμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στον ρόλο του Βαλμπουενά ενώ ρωτήθηκε για το εάν θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για ελεύθερο παίκτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε για:

Την αναμέτρηση με την Λαμία και πως πήγε στο σημείο το ματς ώστε να μπουν Βαλμπουενά - Ελ Αραμπί: Είναι αλήθεια αυτό. Ότι δηλαδή δεν ήμασταν τόσο καλοί. γρήγοροι, συγκεντρωμένοι και ποιοτικοί στην αρχή αν και μπήκαμε με 2 φάσεις στο α' μέρος. Αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή οργάνωση της Λαμίας. Ότι μας δυσκόλεψε. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Στο β' μέρος με την είσοδο των Βαλμπουενά - Ελ Αραμπί βελτιωθήκαμε. Όλη η ομάδα βελτιώθηκε & είχε πιο μεγάλη επιθετικότητα και πιο καλή κυκλοφορία. Δεχθήκαμε 2 γκολ από στατικές φάσεις και βάλαμε 3 από στατικές φάσεις, όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα. Σύμφωνα με τις ευκαιρίες μας έπρεπε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ.

Την προσέγγιση του αγώνα: Για μένα δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Τα θεωρούμε όλα δύσκολα και επικίνδυνα. Ο τελευταίος μπορεί να νικήσει τον πρώτο στο ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ούτε το παιχνίδι.

Το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: Νομίζω ότι είπαμε ότι έπρεπε. Να είμαστε πιο επιθετικοί και οργανωμένοι και να κερδίζουμε τις μονομαχίες. Στο α' μέρος δεν είχαμε καλή εικόνα. Στο β' μέρος βελτιώθηκαν όλοι οι παίκτες και κυρίως δείξαμε την θέληση για το παιχνίδι που δεν είχαμε την αρχή.

Τον Βαλμπουενά: Ξεκάθαρα ο Βαλμπουενά με την ποιότητα, την χαρά και την διάθεση που δείχνει παρασύρει την ομάδα να παίζει με πιο πολύ πάθος. Γενικά στο β' μέρος όλη η ομάδα ήταν πολύ πιο διαφορετική. Σίγουρα άλλαξε το τσιπ μας ο Βαλμπουενά.

Το εάν ο Ολυμπιακός θα πάει για ελεύθερο παίκτη μετά τον τραυματισμό του Σουντανί: Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε παίκτη από τους ελεύθερους. Δεν θέλουμε απλά έναν παίκτη. Θέλουμε έναν παίκτη σε φόρμα και με αγωνιστικό ρυθμό. Νομίζουμε πως μες στην ομάδα έχουμε τις λύσεις για αντί-Σουντανί. Υπάρχει ο Λάζαρος ή ο Φορτούνης και άλλοι παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα