Κάλβο: «Θυμάμαι το πέναλτι που εκτέλεσα αλά… Πανένκα»

Gazzetta team
Κάλβο: «Θυμάμαι το πέναλτι που εκτέλεσα αλά… Πανένκα»

bet365

Ο Τόνι Κάλβο ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων αναμετρήσεων μεταξύ Άρη και Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και θυμήθηκε την τρομερή εκτέλεσή πέναλτι πριν από 12 χρόνια.

Ο Ισπανός βρίσκεται πλέον στην γενέτειρά του (σ. σ. Βαρκελώνη) περιμένοντας την επόμενη επαγγελματική πρόκληση. Ήταν ο παίκτης που είχε δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον Άρη (σ. σ. οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα) στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο τη σεζόν 2007-08 και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metropolis 95.5», θυμήθηκε και εκείνα τα παιχνίδια. «Θυμάμαι ότι είχα εκτελέσει πέναλτι αλά Πανένκα και είχαμε κερδίσει, ενώ πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ήταν μία από τις πολλές φοβερές στιγμές που έζησα με τον Άρη. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην ομάδα, δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ δύσκολα για την ομάδα κι μένα προσωπικά και δεν κατάφερα να μείνω μεγαλύτερο διάστημα», είπε.

Ο 33χρονος Κάλβο σημείωσε μάλιστα ότι συνεχίζει να παρακολουθεί με… ευλάβεια την πορεία του Άρη. «Ο Άρης είναι η ομάδα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν θα ξεχάσω τις προκρίσεις μας στην Ευρώπη, τις μεγάλες νίκες που πετύχαμε και στην Ελλάδα. Ήταν τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου. Μου λείπουν έντονα εκείνες οι στιγμές. Δεν θα ξεχάσω το δέσιμο που είχαμε με την ομάδα, τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου. Συνεχίζω να παρακολουθώ τον Άρη, έχει καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι στην κορυφαία τετράδα του Πρωταθλήματος», κατέληξε μεταξύ άλλων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα