Δώνης:«Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή, δεν ήταν πέναλτι»

Gazzetta team
Δώνης:«Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή, δεν ήταν πέναλτι»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε το «σύνθημα» ώστε οι «πράσινοι» να ανατρέψουν το αποψινό 2-0 και σχολίασε πως κακώς καταλογίστηκε στο 34' η εσχάτη των ποινών
Τόσο για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, όσο και για τη φάση του 34' που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών και ο ΠΑΟΚ άνοιξε απόψε το σκορ, μίλησε ο Γιώργος Δώνης μετά το 2-0 που έχασε απόψε το «τριφύλλι». «Είχαμε ένα καλό και ισορροπημένο ημίχρονο, με καλό τέμπο. Από τη δική μας πλευρά, είχαμε τις προυποθέσεις για να γίνουμε επικίνδυνοι. Ο ΠΑΟΚ έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι είχε μεγαλύτερη πίεση. Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει το πέναλτι, το είδα πριν από λίγο. Ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος και πριν δεχτούμε τη στημένη φάση, είχε 2 μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό που μας προβληματίζει, είναι η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε στον αντίπαλο 4 καθαρές ευκαιρίες και είχαμε κακή εικόνα. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι την άλλη Τετάρτη», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Το κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Εμείς θα παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που είναι δύσκολο. Ο Χατζηγιοβάνης είχε θέμα με τις δυνάμεις του, σκεφτόμουν να τον αλλάξω και στο ημίχρονο. Για μένα είναι πιο σημαντική αυτή τη χρονιά, η εξέλιξη της ομάδας μου. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να εξελίσσουμε τους παίκτες μας. Εμένα αυτό που με απασχολεί, είναι ποια θα είναι η βάση, για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά». Για τις αλλαγές του Φερέιρα και την επιλογή του αντίπαλου προπονητή να τοποθετήσει τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, σχολίασε ότι «στην ανάλυση που κάναμε, τους είχα πει ακριβώς αυτή την ενδεκάδα. Ήμουν σίγουρος οτι αυτή θα ήταν. Έχω ζήσει εδώ και ξέρω την πίεση που υπάρχει. Επειδή ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε δυνάμεις να τον πιέσει σε πρώτο χρόνο τον Βιεϊρίνια, είχε το χώρο και το χρόνο να περάσει μπαλιές κάθετα στον Πέλκα ή τον Σφιντέρσκι. Δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποια έκπληξη. Απλώς έπαιξε στο μυαλό μας ρόλο ότι ήμασταν πίσω στο σκορ. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε καλή απόδοση».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα