Σβάρνας: «Μας έλειψε η ένταση στο δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Σβάρνας: «Μας έλειψε η ένταση στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο σκόρερ της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, Στράτος Σβάρνας τόνισε πως η Ένωση δεν είχε ένταση στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε ότι στη ρεβάνς με τον κόσμο της η ΑΕΚ μπορεί να περάσει στα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σβάρνας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό:

Για το ματς: «Ελειψε η ένταση στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός, αλλά ενισχύθηκε τον Γενάρη. Επρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι, πετύχαμε ένα γκολ. Δεν πρέπει να μας φοβίζει αυτό το αποτέλεσμα και θα πάμε να προκριθούμε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας».

Για το πρώτο επίσημο γκολ που σημείωσε: «Σαφώς είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν κερδίζαμε. Ολοι μου έλεγαν πότε θα βάλω γκολ. Ήρθε σήμερα».

Για τη θέση του ως αριστερό στόπερ: «Εχω παίξει αριστερό στόπερ. Είναι θέμα συνήθειας και το πώς παίζει η ομάδα. Και όταν παίζουμε με τέσσερις, επίσης δεν έχω πρόβλημα να παίζω αριστερό στόπερ».

Για τον Καρέρα: «Βοηθάει όταν ο προπονητής είχε αγωνιστεί σε αυτή τη θέση και σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Δεν βοηθάει όμως μόνο εμένα, αλλά όλους τους παίκτες. δουλεύουμε στην τακτική. Εχει ανέβει η ψυχολογία μου, αλλά και όλης της ομάδας με τον νέο προπονητή. Μας έχει πει να μην παίζουμε με φόβο κι ας κάνουμε λάθη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα