ΑΕΚ: Με απουσίες στο Αγρίνιο

ΑΕΚ: Με απουσίες στο Αγρίνιο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με απουσίες στο Αγρίνιο

bet365

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (5/2, 17:00). Εκτός οι Μπάρκας, Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς του παίκτες με τους Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, ο Λόπες δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στον δεξιό προσαγωγό και ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε προληπτικά να τον αφήσει εκτός για να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο Κρίστιτσιτς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Γιακουμάκης έμεινε πίσω λόγω της υπόθεσής του με την πιθανή μεταγραφή στο Ισραήλ. Τέλος, στην Αθήνα έμεινε και ο Μπάρκας αφού στα ματς Κυπέλλου αγωνίζονται οι Τσιντώτας και Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η αποστολής της Ενωσης που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα