Καρέρα: «Θεωρήσαμε εύκολο το ματς μετά το 2-0, μεγάλη ποιότητα ο Μάνταλος»

Δημήτρης Βέργος
Καρέρα: «Θεωρήσαμε εύκολο το ματς μετά το 2-0, μεγάλη ποιότητα ο Μάνταλος»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί του Αστέρα τόνισε πως περίμενε καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του μετά το 2-0, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σταθερή εικόνα βελτίωσης που παρουσιάζει η ΑΕΚ παρά τις αλλαγές των προσώπων στην ενδεκάδα: «Αυτός είναι ο στόχος. Έχουμε 24 παίκτες, προπονούνται όλοι μαζί και όποιος μπαίνει μέσα πρέπει να παίζει όπως όλοι».

Για το αν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση μετά το 2-0: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάθε αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το ματς. Μετά το 2-0 θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι, αλλά ήταν λάθος καθώς αν χάναμε τη συγκέντρωση μας θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κάποιο γκολ».

Για τον ρόλο του Μάνταλου στον άξονα και αν θα συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί εκεί: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να έχει οποιοδήποτε ρόλο στο κέντρο. Έχει μεγάλη ποιότητα στην κατοχή της μπάλας, στην τελική πάσα και στην τελική ενέργεια για κάποιο γκολ».

Για την άφιξη του Αραούχο στην ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω τίποτα ειλικρινά αυτή τη στιγμή. Ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα. Όταν μάθω τι συμβαίνει με τον Αραούχο θα το συζητήσουμε».

Για την αλλαγή του Σαμπανάτζοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων: «Έγινε για να χάσουμε λίγο χρόνο, μόνο γι’ αυτό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα