ΑΕΚ: Εκτός Μπάρκας και Σιμόες, επιστροφή Σιμάο ενόψει Αστέρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Εκτός Μπάρκας και Σιμόες, επιστροφή Σιμάο ενόψει Αστέρα

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 22 παίκτες στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Μεταξύ άλλων έμειναν εκτός ο Μπάρκας και ο τιμωρημένος Σιμόες, ενώ επιστρέφει ο Σιμάο μετά από καιρό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού που αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους.

Όπως αναμενόταν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Κλωναρίδης έμειναν εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Σιμόες, ενώ ο Καρέρα δεν πήρε στην αποστολή ούτε τον Μπάρκα, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ματς στην Τρίπολη. Αντίθετα έπειτα από καιρό επιστρέφει σε αποστολή ο Σιμάο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα έψαχνε ομάδα για να αποχωρήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά την προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα, οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Κλωναρίδης και Μπότος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα