Γούτας: «Σφαλιάρα για εμάς το ματς του Κυπέλλου, διαφορετικοί την Κυριακή»

Γούτας: «Σφαλιάρα για εμάς το ματς του Κυπέλλου, διαφορετικοί την Κυριακή»

Νίκος Μαρούδας
Γούτας: «Σφαλιάρα για εμάς το ματς του Κυπέλλου, διαφορετικοί την Κυριακή»

bet365

Ο Δημήτρης Γούτας, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr ως «σφαλιάρα» την ήττα από τον Βόλο στο Κύπελλο, κράτησε την πρόκριση και κοιτάει πλέον την συνέχεια με πρώτο το παιχνίδι της Κυριακής με τον ίδιο αντίπαλο.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ατρόμητος την Τρίτη στο Περιστέρι, όπου σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να υπερασπιστεί το 0-3 του Βόλου, βρέθηκε στο 22' να χάνει 0-2! Τελικά τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα για τους Περιστεριώτες, που τελικά πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και τον στόχο των πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Γούτας, έγινε την Τρίτη ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό από το καλοκαίρι και τα προκριματικά μέχρι και τώρα! Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη και μιλάει στο gazzetta.gr.

Σχολιάζει την εμφάνιση του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο, τονίζει πως δεν πρέπει να επαναληφθεί, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος πως το «αστέρι» θα καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ. Ακόμα μιλάει και για το δικό του... ρεκόρ, αλλά και για το τι έχει αλλάξει με την έλευση του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα.

Την Τρίτη ήρθε η πρόκριση, αλλά η εμφάνισή σας δεν ήταν καλή και ο Βόλος σας... τρόμαξε! Τι δεν πήγε καλά;
«Παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν σημαίνει πως έχουμε λύσει κι όλα μας τα προβλήματα κι έχουμε γίνει ξαφνικά ανίκητοι. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε περισσότερα για την ομάδα και βήμα βήμα να έρχονται και τα αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε με την εμφάνιση που κάναμε την Τρίτη, νομίζω δεν θα έχουμε καμία τύχη για τα πλέι οφ».

Ακολουθεί νέο παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή, εκεί θεωρείς πως όλα θα είναι διαφορετικά;
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το ματς της Τρίτης ήταν μια... σφαλιάρα για εμάς. Πιστεύω θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, στο οποίο με νίκη θα ανέβουμε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί όπως είδαμε ο Βόλος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά».

Ο Ατρόμητος πιστεύεις θα καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ;
«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι θέλουμε να τα καταφέρουμε, γι' αυτό δουλεύουμε, κατεβαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Τι έχει αλλάξει με την έλευση του Παντελίδη;
«Όλη η ομάδα είναι πιο aggressive στα παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ, τρέχουμε πολύ, δημιουργούμε και νομίζω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε σε καλό δρόμο».

Είσαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου που δεν έχεις χάσει λεπτό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη! Είναι κάτι που ήθελες να συμβεί ή έχει αρχίσει να εμφανίζεται και η κούραση;
«Δεν νιώθω κάποια κούραση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, γι' αυτό ήρθα άλλωστε εδώ για να παίξω τα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής εγώ θα είμαι εκεί. Να είμαι υγιής και δυνατός να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρουσιαζόμαστε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, γιατί δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε την Τρίτη. Οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι ότι θα δίνουμε το 100%».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα