Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης 179 μέρες μετά!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης 179 μέρες μετά!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης είναι κανονικά στην αποστολή έξι μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο φιλικό με το Αμβούργο και θα αγωνιστεί στο ματς με την Καλαμάτα! Πώς πέρασαν 179 μέρες...

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

11 Ιουλίου του 2019: Ο Κώστας Φορτούνης παθαίνει ρήξη χιαστού στο φιλικό με το Αμβούργο και φυσικά σοκάρονται άπαντες από την είδηση.

Έξι μήνες μετά το σοβαρό αυτό σκόπελο που έπρεπε να ξεπεράσει, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, είναι και πάλι εδώ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Καβάλα κι η φανέλα με το 7 θα βρεθεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκης».

Ο «Φόρτου» άρχιζε να προπονείται κανονικά μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Γενάρη, συγκεκριμένα στις 6/1 κι ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με το ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά 179 μέρες μετά το σοκαριστικό τραυματισμό του.

Μάλιστα, στην προπόνηση τότε, ο «Φόρτου» δεν ακολούθησε μέρος του προγράμματος όπως γίνεται συνήθως. Εκανε κανονικά προπόνηση και μάλιστα σκόραρε στο διπλό που έπαιξαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα, 179 μέρες από το... κρακ στο χιαστό του, ο αρχηγός των Πειραιωτών θέλει να σκοράρει και το πρώτο του επίσημο γκολ δείχνοντας ότι είναι εδώ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αλλά και της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ κι αυτό κάνει πιο όμορφη τη ζωή στο Λιμάνι. Αυτό είναι δεδομένο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα