Κύπελλο Ελλάδος: Τα «ρέστα» της η Ξάνθη κόντρα στον Άρη, «σφραγίζει» την πρόκριση ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδος: Τα «ρέστα» της η Ξάνθη κόντρα στον Άρη, «σφραγίζει» την πρόκριση ο Ατρόμητος

bet365

Ρεβάνς του 3-0 στον Βόλο δίνουν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τους Βολιώτες ενώ οι Ακρίτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το 1-0 των Πηγαδιών.

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει σήμερα η δεύτερη φ'αση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ατρόμητος και Βόλος αρχικά θα αναμετρηθούν στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8», έπειτα από την εκτός έδρας νίκη τους με 3-0 στο Πανθεσσαλικό. O Σάββας Παντελίδης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Γιώργο Μανούσο, ενώ ανάσες δίνει και στον Αλέξανδρο Κατράνη. Στον αντίποδα, ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Οικονόμου και τον τραυματία Ντεντάκη.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης καλείται να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου ματς κόντρα στην Ξάνθη, με τον Μίκαελ Ένινγκ να προσανατολίζεται σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και να αφήνει για... σήμερα την ανακοίνωση της αποστολής για το ματς! Ο Γιώργος Παράσχος, από την άλλη, έχει συμπεριλάβει άπαντες για το αποψινό παιχνίδι, αλλά κι εκείνος θα αποκαλύψει την τελική 18αδα ανήμερα της ρεβάνς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ατρόμητος - Βόλος (17:15, CosmoteSport2HD)

Άρης - Ξάνθη (19:30, CosmoteSport1HD)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα