Καλαμάτα: «Ο ιστορικός αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει... περιφερόμενος Άγιος»

Gazzetta team
Καλαμάτα: «Ο ιστορικός αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει... περιφερόμενος Άγιος»

bet365

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της απάντησε στο έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας που ζητάει να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 8 Γενάρη για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Με έγγραφο του αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας μεταξύ άλλων προτείνεται να εξετασθεί το ενδεχόμενο αλλαγής γηπέδου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος και προτείνεται να διεξαχθεί στη Τρίπολη.

Με ανακοίνωσή της η Καλαμάτα τονίζει πως το γήπεδό της έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει με ασφάλεια τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκαθαρίζοντας πως ο ιστορικός αγώνας - γιορτή δεν θα γίνει... περιφερόμενος Άγιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Με έγγραφο του αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας μεταξύ άλλων προτείνεται να εξετασθεί το ενδεχόμενο αλλαγής γηπέδου για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλαδος! Μάλιστα προτείνεται να διεξαχθεί στη Τρίπολη (γήπεδο Θ.Κολοκοτρώνης). Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό απεστάλει χωρίς καμία ενημέρωσή μας, διάσκεψη ή έστω ερώτηση της ομάδας μας και του Δήμου Καλαμάτας.

Είναι προφανές ότι με τέτοια εισήγηση ένας ιστορικός αγώνας-γιορτή για την πόλη μας γίνεται «περιφερόμενος Άγιος», ανεξάρτητα με την τεράστια οικονομική ζημιά. Η έδρα της ομάδας μας είναι η Καλαμάτα, το γήπεδο μας είναι το Δημοτικό Στάδιο και όταν ορίζεται ο αγώνας εντός έδρας, εννοούμε εντός έδρας. Με την ανακοίνωση μας καλοσωρίζουμε τον Ολυμπιακό στον αγώνα-γιορτή στην Καλαμάτα και υποσχόμαστε άριστη φιλοξενία ολόψυχα»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED