Σίμος: «Δίκαιη πρόκριση»

Σίμος: «Δίκαιη πρόκριση»

Gazzetta team
Σίμος: «Δίκαιη πρόκριση»

bet365

Ο κόουτς του ΟΦΗ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, μετά το σημερινό ματς με την Καβάλα
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιώργος Σίμος, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με την Καβάλα. «Οι παίκτες είχαν τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης μέχρι να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και για να μείνεις πνευματικά για 90 λεπτά πάνω στην μπάλα χωρίς ο αντίπαλος να βγάλει ευκαιρίες αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο και για αυτό ο αντίπαλος έβγαλε κάποιες φάσεις. Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μια δίκαιη πρόκριση που την θέλαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Λαμία», είπε αρχικά ο κόουτς του ΟΦΗ.
Και συνέχισε. «Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Δερμιτζάκη για τα καλά του λόγια και ήταν πραγματικά μεγάλη μας χαρά που αντιμετωπίσαμε την Καβάλα γιατί ο πολιτισμός, για τα ελληνικά δεδομένα, ήταν πολύ υψηλός. Θέλω να ευχηθώ στην Καβάλα ότι καλύτερο γιατί έχει τον δικό της χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια όλων στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη. Στο ημίχρονο είπαμε να έχουμε υπομονή. Πραγματικά η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό γιατί όταν έχεις πάντα την μπάλα σου καταναλώνει μεγάλη πνευματική ενέργεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα