Μια δυαδίτσα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Μια δυαδίτσα

bet365

Μετά το focus στο Λονδίνο και τα 2/2 δυνατά του πονταρίσματα για το Τότεναμ - Ερ.Αστέρας που επαληθεύτηκαν όπως και 1/3 fun bets, ο Βook-nomikarios επιστρέφει κοντά μας με μια μικτή (από μπάσκετ και ποδόσφαιρο) δυαδίτσα.

SOCCER & BASKET

O Παναθηναϊκός θα ψάξει τη διάκριση μέσω του κυπέλλου. Αναμενόμενη η αποστολή του κόουτς Δώνη, έκοψε τους Bech (χαφ, 3/0), Zahid (χαφ, 8/2), Schenkeveld (στόπερ, 5/0), Kampetsis (στράικερ, 3/0), Chatzitheodoridis (μεσοαμυντικός, 6/0) και Poungouras (στόπερ, 8/0). Ψάχνουν ευκαιρίες οι João Nunes, Perea, Mollo και Kolovetsios πρέπει ν' ανέβει ο Kolovos και ο Mavromatis που πέρσι ήταν βασικός. Πήρε μαζί του Μακέντα, Ινσούα και Γιόχανσον. Η Παναχαϊκή είναι καθαρή ομάδα SL2, εννοώ ΔΕΝ θα πρωταγωνιστήσει εκεί. Έχει χτιστεί για να πάει στην πρώτη 6άδα, ως εκεί, δεν μπορεί να συναγωνιστεί Απόλλωνα Σμύρνης ή ΠΑΣ Γιάννενα με τα οποία πήρε Χ στην πρεμιέρα και ο αντίπαλος έπαιζε με λιγότερο παίχτη απ' το 56. Ο Παναθηναϊκός θα ρίξει μέσα 2-3 ξένους που θέλουν να φανούν, έχει τα πιτσιρίκια, υπάρχει κίνητρο και συναγωνισμός (παραδόξως) καθώς έχει μεγάλο ρόστερ με μέτριους παίχτες, οπότε τον περιμένω να ψάξει το διπλό για ν' ανέβει και ψυχολογικά.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε 66-82 στο Βερολίνο την Άλμπα, ενώ ο Ολυμπιακός έχασσ 82-66 στη Μπασκόνια ! Δεν πείθει ο Ολυμπιακός, δεν έχει καν πάθος, παίζει για να παίξει, έχασε 51-31 στα ριμπάουντ με τους Βάσκους. Είναι και απουσία διάθεσης, διότι έκανε μόνο 15 φάουλ στο ματς, ούτε καν δηλαδή να σπρώξει για να μην πάρει το ριμπάουντ (κι ας κάνει φάουλ). Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη είναι ΤΡΕΝΟ τη δεδομένη στιγμή, οργιάζει ο Τζέιμς, ανεβαίνει φέτος ο Μπολομπόι, προσαρμόζονται οι Χίλιαντ, Βόιγκτμαν και Στρέλνιεκς (ως αντί Φριτζόν αυτός) και γενικώς όλα βαίνουν καλώς. Στο 1 ματς ο Πάντερ παίρνει 12 τρίποντα και 9 δίποντα λες και είναι ο Γκάλης, στο άλλο παίζει τα μισά λεπτά και έχει 6 σουτάκια από κοντά. Στο 1 ματς Ο Κουζμίνσκας δεν έχει πείσει τον συμπατριώτη του ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Μπάλντγουιν δεν βλέπεται, ο Τσέρι το ίδιο αν και έπαιξε καλά στην Μπασκόνια, έφερε νέους παίχτες, μένει να δούμε ποιοί θα φύγουν. Εύκολα ή δύσκολα καθαρίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.68

ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -> 2
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ : TΣΣΚΑ Μ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -> 1

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).