Βέροια - Λεβαδειακός 3-0

Gazzetta team
Βέροια - Λεβαδειακός 3-0

bet365

Η Βέροια διέλυσε με 3-0 την ομάδα του Λεβαδειακού για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και συνεχίζει ακάθεκτη στον συγκεκριμένο θεσμό.

Το παιχνίδι της Βέροιας με τον Λεβαδειακό είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Στο 53' ο Σιμόνι έγινε κάτοχος της μπάλας σχεδόν μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού και με σουτ νίκησε τον Κοκκαλά γράφοντας το 1-0.

Στο 61' και αφού λίγο πριν οι Βοιωτοί είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία η Βέροια έκανε το 2-0. Ήταν ένα σουτ του Κανούλα μέσα από την περιοχή, που απέκρουσε προσωρινά ο Κοκκαλάς. Η μπάλα κατέληξε στον Πέντα που από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 71' ήρθε το τελικό 3-0. Αντεπίθεση για τη Βέροια με τον Βεργώνη να βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Πασά, ο οποίος βγήκε με ωραία προσπάθεια μόνος με τον Κοκκαλά και τον πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 3-0. Έτσι η Βέροια πέρασε στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Μπλέτσας), Πέντα (78’ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68’ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66’ Μακρής), Συμελίδης, Εν' Νομό (66’ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46’ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα