Επισκοπή - Τρίκαλα 1-2

Gazzetta team
Επισκοπή - Τρίκαλα 1-2

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν 1-2 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο.

Η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε την Κυριακή, με την αναμέτρηση της Επισκοπής με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-2 και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα Τρίκαλα, άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Άλεξιτς στο 45' και πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, μιας και ο Βέρτζος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως στο 66' βρήκαν δεύτερο τέρμα με τον Τσίπρα, αλλά το 0-2 δεν έμεινε ούτε για ένα λεπτό, μιας και ο Νίκιτς μείωσε στο 67'. Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι τέλους και τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή: (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης (70΄Πολυχρόνης), Μυρθιανός, Μπρίτο, Λίμα, Νίκιτς, Φουκαράκης, Γκελοσάνι (80΄Ξεπαπαδάκης), Σουμπασάκης (62΄Γκιόκας), Τσιριγώτης.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Τσίπρας (72΄Σταματής), Άλεξιτς, Πελάεζ (63΄Παπαγεωργίου), Γρηγορόπουλος (83΄Λώττας), Ντόσης, Σανδραβέλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα