ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχουν δύο ερωτηματικά

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχουν δύο ερωτηματικά

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχουν δύο ερωτηματικά

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην Αθήνα, με το μυαλό και την σκέψη των ποδοσφαιριστών στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/5) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στο απουσιολόγιό του μόνο τους τρεις μακροχρόνια τραυματίες, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο και η σημερινή προπόνηση, που ξεκίνησε με περίπου 500 φίλους της ομάδας στις κερκίδες της Τούμπας να εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές, ήταν αφιερωμένη κι αυτή στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του, εδώ και μέρες, δείχνουν καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του τι θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και μένει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του 50χρονου προπονητή τι θα κάνει αναφορικά με δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Το πρώτο ερωτηματικό που θα πρέπει να απαντηθεί είναι ποιος θα καλύψει το κενό του αρχηγού, Αντρέ Βιεϊρίνια, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ή ο Χοσέ Κρέσπο. Μια απόφαση αρκετά δύσκολη γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια πιθανή μετατόπιση του Ισπανού αμυντικού στα άκρα θα επιφέρει αλλαγές και θα χαλάσει τις ισορροπίες στο κέντρο της άμυνας. Εκεί, όπου μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα έχουν κάνει τρομερές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Το δεύτερο ερωτηματικό είναι ποιος εκ των Λημνιού ή Ζαμπά θα πάρει φανέλα βασικού για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με την πλάστιγγα αυτή την στιγμή να γέρνει υπέρ του 20χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προσφέρει και μεγαλύτερη βοήθεια στο αμυντικό κομμάτι παίζοντας στην ίδια πλευρά με τον Μάτος.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδα λογικά δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει από τον ΠΑΟΚ των τελευταίων μηνών. Στον άξονα θα κινηθούν οι Ολιβέιρα και Σάχοφ, μπροστά τους ο Πέλκας, με τον Μπίσεσβαρ να ξεκινάει από το αριστερό άκρο και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας έχοντας αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει του τελικού του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) στις 19.00 στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 18.15 θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Πέλκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα