«Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν χυδαία τον Ουάρντα, αλλά ζήτησε συγγνώμη»

Gazzetta team
«Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν χυδαία τον Ουάρντα, αλλά ζήτησε συγγνώμη»

bet365

Ο δικηγόρος του Αμρ Ουάρντα απέδωσε στην ένταση της στιγμής την αντίδρασή του στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στον προημιτελικό του ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη.

Εκδικάστηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η υπόθεση της υβριστικής ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Αμρ Ουάρντα, μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και για την οποία ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Αιγύπτιου άσου των Περιστεριωτών, Αργύρης Λίβας υποστήριξε κατά την απολογία του ότι ο πελάτης του αντέδρασε έτσι διότι μεμονωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης τον έβριζαν χυδαία, τονίζοντας παράλληλα πως ο Ουάρντα απολογήθηκε για όσα έγραψε στο προφίλ του και μάλιστα πριν την άσκηση της δίωξης και πως αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν.

Η απόφαση για του πειθαρχικού οργάνου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα