ΑΕΚ-Ατρόμητος: Για το πρώτο εισιτήριο στα ημιτελικά

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
ΑΕΚ-Ατρόμητος: Για το πρώτο εισιτήριο στα ημιτελικά

bet365

Τα δεύτερα ματς της προημιτελικής φάσης ξεκινούν σήμερα (26/2) με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο (19.30 / CosmoteSport 1) στη ρεβάνς του 1-0 του Περιστερίου.

Στο παγωμένο ΟΑΚΑ (4 βαθμοί Κελσίου) η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, θέλοντας να υπερασπιστεί το 1-0 του Περιστερίου και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα τσεκάρει το εισιτήριό της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπολογίζει κανονικά στον Μπακασέτα, ενώ εκτός είναι ο Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Ενωσης:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Ο Κάναντι από την άλλη, έχει αισθητές απουσίες. Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου πηγαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Μέγιερι, Μάντσον, Ούμπιδες και Κιβρακίδη.

Η 19άδα του Αυστριακού κόουτς:

Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Ρισβάνης, Κατράνης, Ρονάλντο, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Νταβιώτης και Στρούγγης

Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

26/2

ΑΕΚ-Ατρόμητος [1-0] (19:30)

27/2

Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης [1-0] (17:15)

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος [1-2] (19:30)

28/2

Ολυμπιακός-Λαμία [3-3] (19:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα