Οι τέσσερις ασίστ του Σολδάνο και η δημιουργική του... παράδοση! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Οι τέσσερις ασίστ του Σολδάνο και η δημιουργική του... παράδοση! (vids & poll)

bet365

Ο Φράνκο Σολδάνο επιβεβαίωσε το report από την Αργεντινή για τα δημιουργικά του χαρίσματα, φτάνοντας τις τέσσερις ασίστ φέτος με Ουνιόν Σάντα Φε και Ολυμπιακό!
Το δίχως άλλο από τους νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού ο Σολδάνο ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς με την Λαμία. Με δύο ασίστ και ένα γκολ έδωσε τα διαπιστευτήριά του. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως ο Αργεντίνος μπορεί πραγματικά να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση. Τι ανέφερε όμως το scouting report του Gazzetta.gr; «Βοηθάει πολύ τα μπακ στα ανεβάσματά τους και τους δημιουργικούς παίκτες καθώς θα βγει από την περιοχή του είτε για να τραβήξει παίκτη είτε για να πάρει μπάλα. Εάν χρειαστεί να συμβάλλει και δημιουργικά θα το κάνει και γενικά θα τον δείτε να το κάνει. Το έχει κάνει και παλαιότερα», ήταν το σχετικό σχόλιο του Λαουτάρο Φαλκόν για τον παίκτη και έπεσε... διάνα.
Ο Σολδάνο είναι όντως ο παίκτης του προπονητή. Επιθετικά μπορεί να αγωνιστεί όπου χρειαστεί αλλά και δημιουργικά βοηθάει. Δύο ασίστ από έναν επιθετικό σε ένα ματς δεν είναι λίγες (σ.σ. και σε περίοδο προσαρμογής) ενώ φέτος ο 24χρονος άσος είχε ήδη δύο ασίστ στην Ουνιόν. Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε το τι κάνει με ασίστ και γκολ από το 2016-2017 όπου έχει το λιγότερο μία ασίστ.
2016-2017: Σε 20 αγώνες 6 γκολ και 1 ασίστ
2017-2018: Σε 27 ματς 11 γκολ και 3 ασίστ
2018-2019: Σε 17 αγώνες σε Αργεντινή και Ελλάδα 4 ασίστ (σ.σ. οι 2 στο Λαμία - Ολυμπιακός) και το 1 τέρμα με τους Πειραιώτες
Ο άλλοτε άσος της Ουνιόν γενικά έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά και ποιότητα στο πρώτο του διάστημα στο Λιμάνι. Ψηφίστε πιο κάτω στο poll:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα