Παπαβασιλείου: «Προκριθήκαμε δίκαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Προκριθήκαμε δίκαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»

bet365

Απόδειξη της ποιότητας του Εργοτέλη χαρακτήρισε την πρόκριση επί του ΟΦΗ ο Νίκκι Παπαβασιλείου, συγχαίροντας τους παίκτες του.

Ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, επικρατώντας στα πέναλτι του ΟΦΗ (3-4) και ο τεχνικός του χαρακτήρισε «δίκαιη» την επιτυχία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστό τρόπο παιχνιδιού και όταν αυτό επιβεβαιώνεται απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως οι Άρης, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ τότε μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δείξαμε στην Ελλάδα ότι μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρεις αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα γιατί έδειξαν θράσος και ψυχική δύναμη και να παραμείνουν πιστοί στα πλάνα τους και να πάρουμε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ.

Ανταμείφθηκαν γιατί δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι αλλά και το πρώτο όπου κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τα δύο παιχνίδια, σαφώς η πρόκριση είναι μεγάλο πράγμα όμως το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Μας έβαλε αρκετή πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, είναι λογικό γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και παίζει στην έδρα της. Νομίζω ότι η πρόκριση είναι δίκαιη αν δούμε και τα δύο παιχνίδια. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα