Βοσνιάδης: «Πήραμε το μάθημά μας, συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Βοσνιάδης: «Πήραμε το μάθημά μας, συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε πως η διαφορά ποιότητας με την ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες του παράτησαν το παιχνίδι, ήταν τα στοιχεία εκείνα που έφεραν την ήττα με 5-0 για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ που ήταν το φαβορί. Για ενάμιση παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ματς φέραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εδώ ξεκινήσαμε καλά, κάναμε τις φάσεις, δεν προηγηθήκαμε και στην πρώτη φάση η ποιότητα του Γκάλο σε μια στατική φάση, η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί. Μια άτυχη στιγμή μετά για μας, μια κόντρα, έκανε το 2-0.

Από το πέναλτι και μετά ήταν σαν να αφήσαμε το παιχνίδι και η διαφορά στη συνέχεια φάνηκε. Κάναμε αβίαστα λάθη και η ποιότητα της ΑΕΚ έφερε αυτή την κατάσταση για εμάς. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετικές οι ήττες με 2-0 και 3-1 παρά να ανοίγει τόσο πολύ το σκορ. Είναι μαθήματα για εμάς αυτά. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στον στόχο μας που είναι ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα