«Καμπάνα» στον πρόεδρο του Κισσαμικού για δηλώσεις κατά διαιτητή

Gazzetta team
«Καμπάνα» στον πρόεδρο του Κισσαμικού για δηλώσεις κατά διαιτητή

bet365

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 26.000 ευρώ τον πρόεδρο του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη για δηλώσεις αναφορικά με τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Χρηματική ποινή επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα των Χανιωτών, στην πρώτη τιμωρία σε διοικητικό παράγοντα μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Ο Αντώνης Ροκάκης τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για δυσμενείς κρίσεις εις βάρος του διαιτητή Διαμαντόπουλου, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 19 Δεκεμβρίου 2018 στα Πηγάδια, όπου μάλιστα ο ΑΟΧ Κισσαμικός είχε εκφραστεί κι επίσημα κατά των αποφάσεών του.

O Α. Ροκάκης εμφανίστηκε απολογητικός στην απολογία του, ενώ αντίθετα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο σύλλογος δεν τιμωρήθηκε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

«Υπόθεση κατά του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. (Στις 20-12-2018 ο εγκαλούμενος προέβη σε δημόσιες δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportime.gr» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή Διαμαντόπουλο του αγώνα ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2018-2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ».

Η ανακοίνωση που είχε βγάλει η κρητική ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι»:

«Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα