Πάρντο: Να αφήσει μία ωραία... εικόνα πριν την οριστική αποχώρηση! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: Να αφήσει μία ωραία... εικόνα πριν την οριστική αποχώρηση! (poll)

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο έχει μία τελευταία ευκαιρία να παρουσιάσει μία καλή αγωνιστικά εικόνα στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη Αβάτου πριν το - όπως όλα δείχνουν - οριστικό... αντίο του από τον Ολυμπιακό.
Στα 28 του χρόνια ο Φελίπε Πάρντο φέτος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του στον Ολυμπιακό και σε ένα καθεστώς αποχώρησης από την ομάδα τον Γενάρη. Φαίνεται πως αυτή η τελευταία ευκαιρία μέσω της συμμετοχής του στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το μέλλον του και πως το πλέον πιθανό παραμένει το να μην είναι στον Ρέντη μετά τον Γενάρη.
Ο κάποτε μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού με τις ματσάρες στην Ευρώπη (σ.σ. με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σπόρτινγκ) έγινε τώρα μία συμπληρωματική παρουσία στις προπονήσεις. Μία επιλογή ως δεξιός μπακ στις δοκιμές των φιλικών εν μέσω της διακοπής λόγω Εθνικών και τίποτα παραπάνω.

Στο ματς στην Ξάνθη ο Πάρντο καλείται να δείξει διάθεση και ποδοσφαιρική... όρεξη μήπως θυμίσει κατά ένα ποσοστό τον παλιό καλό εαυτό του και μπορέσει να αλλάξει κάτι. Και αυτό διότι η αίσθηση και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πάει για βασικός μήπως και διαφοροποιήσει το... status του στην ομάδα. Δύσκολο για τον έμπειρο εξτρέμ είναι αλλά όχι και εντελώς απίθανο...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα