Από 13.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ!

Από 13.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ!

bet365

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η πρόταση της αστυνομίας για 13.000 εισιτήρια σε κάθε μια εκ των φιναλίστ απορρίφθηκε από τις δύο ομάδες.

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, η Ελληνική Αστυνομία πρότεινε στις δύο φιναλίστ να πάρουν από 13.000 εισιτήρια ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου, με τις οι δύο ομάδες να είναι αρνητικές ως προς αυτό το ενδεχόμενο και να ζητούν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων. Στο μόνο που υπήρξε συμφωνία και των δύο ομάδων είναι στον αριθμό των προσκλήσεων...

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας επέμεναν στην συγκεκριμένη πρόταση τους και η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή (27/4), σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί ανάμεσα σ’ όλους τους εμπλεκόμενους του τελικού.

Την ίδια μέρα θα οριστικοποιηθεί η ώρα έναρξης, με την σέντρα να γίνεται είτε στις 20.00, είτε μισή ώρα αργότερα στις 20.30.

Σ' ότι αφορά τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή είναι ο αριθμός των εισιτηρίων να πλησιάσει ή να είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε πάρει στον τελικό του 2014, δηλαδή κάπου 20-22.000 εισιτήρια.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά έθεσε θέμα για το αν γίνεται ο τελικός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο πρόεδρος Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε πως είναι οριστική η απόφαση της έδρας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα