Γκάλο στο gazzetta.gr: «Το αξίζουμε γιατί παλεύουμε ως ομάδα όλη τη σεζόν»

Γκάλο στο gazzetta.gr: «Το αξίζουμε γιατί παλεύουμε ως ομάδα όλη τη σεζόν»

Δημήτρης Βέργος
Γκάλο στο gazzetta.gr: «Το αξίζουμε γιατί παλεύουμε ως ομάδα όλη τη σεζόν»

bet365

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων επί της ΑΕΛ τονίζοντας ότι η Ένωση αντλεί δύναμη από την ομαδική κατάθεση ψυχής και δίνοντας το σύνθημα για το νταμπλ.

Μπέρνλι - Τσέλσι με 190+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων επί της ΑΕΛ έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου και διατήρησε ολοζώντανο το όνειρο του νταμπλ! Για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν τα παράτησαν, αναζήτησαν αυτό που ήθελαν ως το τέλος και το πέτυχαν. Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλη τη φετινή σεζόν των «κιτρινόμαυρων», φέρνοντας τους κοντά στην κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Μετά την επεισοδιακή, όπως εξελίχθηκε, πρόκριση, ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στο gazzetta.gr, αναγνωρίζοντας ακριβώς αυτο. Ότι ακόμα και στα δύσκολα, αυτός και οι συμπαίκτες του πάντα βρίσκουν τον τρόπο.

«Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν σε δύσκολη θέση. Αλλά προσπαθούσαμε πολύ και με τη βοήθεια του Θεού καταφέρναμε να πετύχουμε τα γκολ. Έτσι και τώρα, για άλλη μια φορά, προσπαθήσαμε πάρα πάρα πολύ και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να βρούμε το γκολ της πρόκρισης στο 95ο λεπτό», είπε αρχικά ο Γκάλο στο gazzetta.gr και πρόσθεσε:

«Ήταν φανταστικό για τους οπαδούς να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό. Αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ και ελπίζω σε άλλα παιχνίδια να μπορούμε να βρίσκουμε το γκολ πιο εύκολα για να μην υποφέρουμε τόσο μέχρι το τέλος».

Το γκολ που χάρισε την πρόκριση στο 95’ ήταν ακόμα ένα καθοριστικό τέρμα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τη φετινή σεζόν, όπως παραδέχθηκε ο Γκάλο. Για τον ίδιο κάθε ένας στην ομάδα δίνει ό,τι έχει και ως σύνολο φέρνουν όλοι μαζί αυτό το αποτέλεσμα.

«Ο Λάζαρος έχει σκοράρει πολλά καθοριστικά γκολ τη φετινή σεζόν και όλη η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν. Αλλά το αξίζει όλη η ομάδα γιατί παλεύουμε πολύ σε κάθε παιχνίδι όλη τη χρονιά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό», αναφέρει ο 31χρονος Βραζιλιάνος μπακ.

«Πρώτα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και μετά τον τελικό του κυπέλλου»

Πλέον, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα στον τελικό να πάρει ρεβάνς για την περσινή ήττα στον Βόλο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για τον Γκάλο, όμως, προέχει η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, αν και ο στόχος είναι φυσικά το νταμπλ.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για τον τελικό. Έχουμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολος. Αλλά ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Μετά την πρόκριση στον τελικό, όλοι στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στο Λεβαδειακό μαζί με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ. Για τον Γκάλο πάντως, η Ένωση θα πρέπει να κάνει το τρία στα τρία στα παιχνίδια που απομένουν προκειμένου να μην μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

«Δεν έχουμε πάρει ακόμα το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν γιατί δεν γνωρίζουμε και την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε και τα τρια παιχνίδια που έχουμε ακόμα για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εμείς θα είμαστε πρωταθλητές».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα