Ο ΠΑΟΚ «ψηφίζει» ΟΑΚΑ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ «ψηφίζει» ΟΑΚΑ

bet365

Μπορεί να προηγούνται οι δύο ημιτελικοί, ωστόσο έχει ανοίξει κουβέντα για την έδρα του φετινού τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να «ψηφίζει», για πολλούς λόγους, το ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ - Λάρισα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τις πιθανότητες επανάληψης του περσινού τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι πολλές, μετά την σημερινή κλήρωση, η κουβέντα γύρω από την έδρα του φετινού τελικού (στις 12 Μαΐου) έχει ανοίξει και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δε θα συμφωνήσει για τη διεξαγωγή του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίο αποτελεί έδρα της Ένωσης.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ναι μεν δεν είναι δίκαιο ο τελικός να γίνει στην έδρα της μιας εκ των δύο φιναλίστ, αλλά στη Μικράς Ασίας δε θέλουν να βιώσουν όλα όσα ακολούθησαν του περσινού αιματηρού τελικού στο Βόλο και οδήγησαν στην βαριά τιμωρία και στο κλείσιμο της Τούμπας για επτά ολόκληρες αγωνιστικές!

Ετσι, σε μια πρώτη εκτίμηση και συζήτηση οι «ασπρόμαυροι» σε κάθε περίπτωση και ανεξαίρετου αντιπάλου, αν περάσουν και φέτος στον τελικό, θα ζητήσουν να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί να θεωρείται… καταραμένο στάδιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει χάσει και τους τρεις τελικούς που έχει δώσει εκεί, ο ένας εναντίον της ΑΕΚ (1983) και ο άλλος εναντίον της Λάρισας (1985), αλλά θεωρούν ότι είναι το ασφαλέστερο γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός, χωρίς να υπάρχει ο φόβος για να γίνουν επεισόδια μεγάλης έκτασης, ενώ θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν και πολλοί περισσότεροι από τους 8.000 που βρέθηκαν πέρσι στο Βόλο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα