Μπακασέτας: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Μπακασέτας: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως η ΑΕΚ φέτος έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και στον μεγάλο στόχο που είναι κάποιος τίτλος.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Τάσος Μπακασέτας:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το κλειδί πιστεύω ότι είναι η ανατροπή που πετύχαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου σε βάρος τους. Από εκεί καταλάβαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, το πιστέψαμε και πήραμε αυτά τα τρία παιχνίδια».

«Μετά από τα δύο χρόνια του υποβιβασμού και την χρονιά που επιστρέψαμε, βλέπετε κι εσείς ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Κι αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχουμε το πάνω χέρι απέναντι στον Ολυμπιακό».

«Συμφωνώ απόλυτα ότι παίκτες που μπαίνουν βασικοί σε κάποια παιχνίδια ενσωματώνονται εύκολα. Και με διαφορετική ενδεκάδα να παίζουμε σε κάποια ματς δεν μας χαλάει τη χημεία. Κι αυτό είναι και το μυστικό ότι είμαστε και στις τρεις διοργανώσεις. Ο κάθε ποδοσφαιριστής αναπληρώνει το κενό του άλλου».

«Πέρυσι το πρώτο εξάμηνο ήταν πολύ δύσκολο. Και για τους παίκτες, αλλά και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα και περάσαμε πολύ δύσκολα. Βάλαμε όμως τις βάσεις και κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο, προκριθήκαμε στον τελικό και τερματίσαμε πρώτοι στα πλέι οφ. Άρα το πιστεύαμε το καλοκαίρι, ότι με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Όπως κι έγινε, χωρίς το τεράστιο μπάτζετ, αφού το μπάτζετ είναι απλά αριθμοί».

«Επειδή ακόμη δεν έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε κάποιον τίτλον. Δεν σκεφτόμαστε αν θα χάσουμε και που, ούτε που θα κριθεί η κούρσα του εφετινού πρωταθλήματος. Μπορεί και να στραβώσει κάτι σε ένα ματς, είναι μέσα στο πρόγραμμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αφήσαμε βαθμούς σε κάποια ματς και χάσαμε, είτε άδικα είτε δίκαια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μερικές φορές και άδικο».

«Πράγματι έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Τα αποδυτήρια είναι πολύ καλά, είμαστε φίλοι οι παίκτες μεταξύ μας. Είναι καλοί χαρακτήρες ακόμη κι αυτοί που ήρθαν τώρα, προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα. Και η καλύτερη απόδειξη είναι αυτό που φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

«Η θέση που αποδίδω καλύτερα είναι πίσω από τον επιθετικό. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να μάθω να παίζω κι αλλού, αλλά τώρα νιώθω άνετα εκεί που με χρησιμοποιεί ο προπονητής. Πιο άνετα σε σχέση με πέρυσι και σε αυτό όντως με βοήθησαν και τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα».

«Δεν υπάρχει ταβάνι στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να κάνεις αυτό που θες και να πετύχεις ότι θες. Είναι κάτι που το δουλεύω μέσα μου. Όνειρο μου είναι κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, να γίνω βασικό στέλεχός της. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο ήρθα. Σε ότι με αφορά, θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και στο εξωτερικό σε μια μεγάλη ομάδα».

«Δεν θεωρώ ότι το πρωτάθλημα κρίνεται μόνο στα ντέρμπι ή στο παιχνίδι της Τούμπας για παράδειγμα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά. Κερδίσαμε τα ντέρμπι, αλλά έχει ακόμα δρόμο και θα πρέπει να παίρνουμε μόνο νίκες για να τερματίσουμε στην κορυφή».

«Τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου είναι διαφορετικά. Είναι παιχνίδια γιορτή, που τα απολαμβάνουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση κι εκεί για την επόμενη φάση. Σε πεισμώνουν τέτοια παιχνίδια και θέλεις να προκριθείς».

«Η ΑΕΚ έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις με αυτές του Παναθηναϊκού. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το χλευάσουμε. Επαγγελματίες αθλητές είμαστε και θέλουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και καλύτερο. Με τον Κουρμπέλη μεγαλώσαμε μαζί και ξέρω κάποια πράγματα, μιλάμε. Δεν είναι τόσο δραματικά όσο παρουσιάζονται. Όλοι θέλουν τον Παναθηναϊκό ψηλά, στην Ευρώπη παλαιότερα, αυτός ήταν που είχε τον πρώτο λόγο ως ελληνική ομάδα και θέλουμε γρήγορα να επιστρέψει εκεί που ήταν κάθε χρόνο. Η κατάσταση τώρα, δεν μας κάνει χαρούμενους, πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα