Ζιλέ: «Στο πρωτάθλημα θα νικήσουμε»

Ζιλέ: «Στο πρωτάθλημα θα νικήσουμε»

Gazzetta team
Ζιλέ: «Στο πρωτάθλημα θα νικήσουμε»

bet365

Ο MVP της αναμέτρησης, Γκιγιόμ Ζιλέ αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και τον στόχο της νίκης, που δεν επετεύχθη, στέλνοντας το «μήνυμα» για τον αγώνα πρωταθλήματος στις 4 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο από την ΑΕΚ στο πρώτο «αντάμωμα» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 0-0 με την Ένωση.

Ο Ζιλέ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και στις δηλώσεις του κατά τη βράβευση υπογράμμισε πως η ισοπαλία δεν αφήνει τους «ερυθρόλευκους» ικανοποιημένους κι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αυτό θα αλλάξει στον αγώνα της Superleague Σουρωτή για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου:

«Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αφού θέλαμε τη νίκη. Πιστεύω πως το ματς του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικό και θα πάρουμε εμείς τη νίκη. Όσο για την απόδοσή μου, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, πάντα αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα