Ζιλέ: «Καλύτεροι εμείς από την ΑΕΚ, έχουμε τον πρωταθλητισμό στο αίμα μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλέ: «Καλύτεροι εμείς από την ΑΕΚ, έχουμε τον πρωταθλητισμό στο αίμα μας»!

bet365

Ο Ζιλέ ήταν ο παίκτης που μίλησε στο βιβλιαράκι του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τι είπε για την παρουσία του, για Μιραλάς και Κύπελλο και πρωτάθλημα.
Ο Ζιλέ είπε στο match programme μεταξύ άλλων:
Για την παρουσία του στην Ελλάδα: Είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Εχω κάνει καλούς φίλους εδώ, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, σε μία ομάδα τοπ επιπέδου, η οποία κάνει πρωταθλητισμό. Τι περισσότερο να ζητήσω; Έχουμε ένα υπέροχο στάδιο, υπέροχο κόσμο και εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν πάρα πολλές ομάδες της Ευρώπης. Έχω εδώ συμπατριώτες μου. Τον Προτό, τον Ένγκελς, τον 'Κέκε' (σ.σ. εννοεί τον Μιραλάς) και Βάντις. Αισθάνομαι σαν είμαι σπίτι μου.
Για το πως τον βοήθησε ο σύλλογος: Από την πρώτη ημέρα ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί μαζί μου. Με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έτσι μου φέρονται έκτοτε. Έχω γνωρίσει εδώ πολλούς συμπαθητικούς ανθρώπους και παράλληλα εξαιρετικούς επαγγελματίες, που όμως έχουν τον Ολυμπιακό στην καρδιά τους. Δεν εργάζονται απλώς. Έχω δει ανθρώπους καθημερινά να βάζουν και την ψυχή τους για το καλό του Ολυμπιακού! Αυτό μου άρεσε και μου αρέσει πολύ γιατί εγώ ότι κάνω στην ζωή μου, το κάνω με την ψυχή μου και την καρδιά μου.
Για την παρουσία του: Νιώθω πολύ ώριμος. Δεν είμαι πλέον νεαρός ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω καλά πως να διαχειρίζομαι τις δυνάμεις μου και πως να παίζω για να δίνω το μέγιστο που μπορώ μέσα στο γήπεδο. Που να πιέσω και που να προσέξω περισσότερο την τοποθέτησή μου. Που να τρέξω και που να κόψω τον ρυθμό για να βοηθήσω την ομάδα να καλμάρει.
Για το Κύπελλο και τα ματς με ΑΕΚ: Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Στο Κύπελλο εννοώ. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Πόσω μάλλον όταν αντίπαλος είναι ένας από τους παραδοσιακούς αντιπάλους μας όπως η ΑΕΚ. Πληροφορήθηκα ότι την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα (24/1) ο Ολυμπιακός είχε βάλει πολλά γκολ πριν από πολλά χρόνια για τον ίδιο θεσμό. Εντάξει οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα αλλά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη από εκείνη του αντιπάλου και θα είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον ημιτελικο. Περνώντας εκεί όλα μπορούν να γίνουν και φυσικά εμείς θα είμαστε το φαβορί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο.
Για το πρωτάθλημα: Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ήδη ότι είμαστε το φαβορί. Μειναμε πέντε πόντους πίσω και τώρα είμαστε πάλι στην κορυφή. Έχουμε τον πρωταθλητισμό στο αίμα μας. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και προχωράμε για να πάρουμε το 8ο συνεχόμενο. Τι αριθμός ε; Οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα. Μιλάμε για ένα φανταστικό ρεκόρ. Θα ήθελα πολύ να συνδέσω το όνομά μου με αυτήν την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει η ομάδα μου αυτό το μεγάλο ρεκόρ. Και πιστέψτε με είναι κάτι που όλοι οι παίκτες συζητάμε μες στα αποδυτήρια.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα