Θεοδωρίδης: «Άρρωστος αντι-Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος, τον έβαλαν επίτηδες»!

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Άρρωστος αντι-Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος, τον έβαλαν επίτηδες»!

bet365

Σκληρή δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη για τον Σιδηρόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον αντι-Ολυμπιακό και επισημαίνοντας πως ο Κουκουλάκης τον έβαλε επίτηδες στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Κύπελλο!
Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη:
Ο ορισμός Σιδηρόπουλου είναι μια πρόκληση για εμάς. Είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο. Τότε που ο Σιδηρόπουλος ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ. Θυμόμαστε σε παλαιότερο παιχνίδι τις μπουνιές κάποιου Πατίτο που πέρασαν ατιμώρητες, πάλι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο. Θυμόμαστε τι έκανε και στο Κύπελλο... Δεν ξεχνάμε την εχθρικότητά του, σε κάθε στιγμή που διαιτήτευσε τον Ολυμπιακό. Και τώρα στέλνουν αυτόν να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι και με παρατηρητή έναν ακόμα γνωστό… θιασώτη της δήθεν εξυγίανσης.
Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να μην δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους αυτούς. Με την ιαχή “Ολυμπιακός!” να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει και το ξαναλέω, να μη δώσει την αφορμή σε όλους αυτούς, που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας! Μας δικαίωσαν απόλυτα για την στάση μας να ζητήσουμε ξένους διαιτητές και το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα απευθυνθούμε στις διεθνείς συνομοσπονδίες γιατί το κακό παρατράβηξε. Ως εδώ και μη παρέκει. Ξαναλέω ότι ο κόσμος μας πρέπει να σηκώσει μια τεράστια ασπίδα και να μην πέσει στην παγίδα αυτών των κυρίων. Τέλος, καλώ τον κύριο Βασιλειάδη, ως Υφυπουργό, στο γήπεδο, για να δει τι θα κάνει ο κ. διαιτητής που στον πρώτο γύρο σφύριξε 26-6 φάουλ εναντίον μας και δεν διέκοψε τον αγώνα για τα δακρυγόνα, όταν έπρεπε και τον διέκοψε μόνο όταν έπρεπε να κόψει τον ρυθμό μας.
Ο Σιδηρόπουλος είναι άρρωστος αντι-Ολυμπιακός και ο κύριος Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες. Περέιρα δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουκουλάκης με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν. Είδαν την υπεροπλία του Ολυμπιακού και να τι κάνουν. Ας πάρει θέση ο κύριος Βασιλειάδης, αλλιώς είναι συνυπεύθυνος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα