Μόνο νίκες όταν σκοράρει δυο φορές ο Πίτι

Δημήτρης Ρούσσος
Μόνο νίκες όταν σκοράρει δυο φορές ο Πίτι

bet365

Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού και συνέχισε το σερί που τον θέλει την ομάδα του να νικάει, όποτε εκείνος σκοράρει δυο φορές σε ένα παιχνίδι.

Τα δυο γκολ του Πίτι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι Κυπέλλου ήταν προπομπός νίκης, αφού όποτε στο παρελθόν ο Ισπανός βρήκε δίχτυα δις σε ένα παιχνίδι, η εκάστοτε ομάδα του παίρνει τη νίκη!

Στατιστικά, το στοιχείο έχει ενδιαφέρον, αφού το σκηνικό έχει επαναληφθεί σε πέντε περιπτώσεις (σ.σ έξι μαζί με το παιχνίδι με τους «πράσινους»). Συγκεκριμένα, τρεις φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, ως παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο, μια φορά στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και πριν από σχεδόν έναν χρόνο στην Α' Εθνική Κύπρου, που ήταν και η τελευταία φορά που ο Ισπανός επιθετικός έβαλε δυο γκολ σε μια αναμέτρηση.

Πρώτη φορά που τα κατάφερε ήταν ως παίκτης της ομάδας της Μαδρίτης, στις 16/5/09 και στη νίκη απέναντι στην Κόρντομπα (5-0) στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Τρία χρόνια αργότερα (3/11/12), στα «σαλόνια» της La Liga, ξανά με τη Ράγιο, σκόραρε δυο φορές κόντρα στη Μάλαγα και έδωσε τη νίκη στους Μαδριλένους με 1-2. Την ίδια σεζόν (7/1/13) έβαλε δυο γκολ απέναντι στη νίκη επί της Χετάφε με 3-1 στην προτελευταία αγωνιστική το επανέλαβε στην «απόδραση» από την έδρα της Λεβάντε, κλείνοντας μια φανταστική χρονιά με 18 γκολ!

Τελευταία φορά που έβαλε δυο γκολ, μέχρι το παιχνίδι με το «τριφύλλι», ήταν στις 22 Ιανουαρίου 2017. Τότε, ως παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού έβαλε δυο γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (1-3).

Συνολικά στην καριέρα του έχει βάλει 61 γκολ σε 311 παιχνίδια.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα