Το Αιγινιακός-ΠΑΟΚ πάει Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
Το Αιγινιακός-ΠΑΟΚ πάει Καυτανζόγλειο

bet365

Ο αγώνας του Αιγινιακού με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να γίνει στις 29/11 στο Καυτανζόγλειο, όμως την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και το Ηρακλής-Άρης Παλαιοχωρίου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αλλαγή έδρας του αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό και τη διεξαγωγή του στο Καυτανζόγλειο, όμως την ίδια μέρα (29/11) είναι προγραμματισμένο να γίνει και η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Άρη Παλαιοχωρίου για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Η αλλαγή έδρας στην αναμέτρηση Αιγινιακός-ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε μετά από σχετικό αίτημα των γηπεδούχων και ορίστηκε να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 15:00.

Χιρόνα – Σοσιεδάδ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Στουάνι σκοράρει τουλάχιστον το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ομάδα της Κατερίνης αποφάσισε να ζητήσει την αλλαγή της έδρας προσδοκώντας σε κάποια μεγαλύτερα έσοδα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσουν να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Προφανώς τώρα θα κληθεί η ΕΠΟ στην οποία ανήκουν και οι δύο διοργανώσεις να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του ενός εκ των δύο αγώνων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα