Μάχη με γκολ και 2.25 στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Newsroom
Μάχη με γκολ και 2.25 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Σπουδαία μάχη στην Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το μενού των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet περιλαμβάνει τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (20.30, 09/02) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με αποτέλεσμα η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο να οδηγηθεί στην αναβολή η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Στόχος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει στο Φάληρο. Για να τα καταφέρει καλείται να εκμεταλλευτεί τη… φόρα που της δίνει το νέο γήπεδο. Η «Ένωση» είναι… αψεγάδιαστη στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας μόνο νίκες (11/11) σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός με το 0-0 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ δείχνει πως αυξάνει σταθερά τον βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που τον περιμένουν. Ο Μίτσελ επενδύει στη «χημεία» της ομάδας του, που βγάζει και πάλι χαρακτήρα μένοντας αήττητη στα τελευταία 15 ματς (9-6-0).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κρατήσουν ψηλά τον ρυθμό πιέζοντας τον αντίπαλό τους. Αυτό συνήθως παρασέρνει και τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ (5/5 Over 2.5 Γκολ). Η μεσοεπιθετική γραμμή αποτελεί το δυνατό χαρτί του Ολυμπιακού, που έχει σκοράρει 8 γκολ στα τελευταία τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια του μακριά από το Φάληρο. Το Over 2.5 Γκολ βρίσκεται στο 2.25.

Η αναμέτρηση είναι κομβική, τόσο για το μέλλον των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, όσο και για το γόητρό τους. O Νίκολα Νταμπάνοβιτς που θα διευθύνει το ματς είναι βέβαιο πως θα έχει δύσκολο έργο στο πειθαρχικό κομμάτι. Στις προηγούμενες έξι παρουσίες του στη χώρα μας, ο Μαυροβούνιος ρέφερι έχει δείξει πως προτιμάει τη μέθοδο των καρτών για να ρίξει τους τόνους. Το Over 5.5 κίτρινες κάρτες κοστολογείται στο 2.09.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα