Ολυμπιακός: Η υποψηφιότητα του Μπιέλ για δεκάρι με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η υποψηφιότητα του Μπιέλ για δεκάρι με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι η Νο1 υποψηφιότητα για βασικό δεκάρι στον Ολυμπιακό εάν οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ δεν προλάβουν την ΑΕΚ.

Ο Κολομβιανός με τον διεθνή Κορεάτη παρά τις δυσκολίες που έχουν με τους τραυματισμούς τους κάνουν την προσπάθειά τους να προλάβουν το παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Για να δώσουν το παρών για τον Ολυμπιακό στο ματς της Πέμπτης (20.30 στην OPAP Arena).

Εάν δεν τα καταφέρουν, εάν δεν συμβεί αυτό, τότε ο πρώτος και βασικός υποψήφιος δείχνει ο Μπιέλ. Ο Ισπανός δείχνει το φαβορί για βασικός ως δεκάρι πίσω από τον φορ εφόσον λείψουν τελικά από τον Μίτσελ οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ. Κατά τα άλλα ως επιλογή υπάρχει και ο Φορτούνης που στα τελευταία ματς όμως δεν έχει αγωνιστεί ενώ ενδέχεται να μπει ξανά στα βασικά πλάνα ο Γκάρι Ροντρίγκες. Υποψήφιοι δε για βασικοί είναι οι Σαμασέκου, Κανός και ακόμα και ο Ραμόν (πιο δύσκολο του Βραζιλιάνου για αυτό το ματς με την ΑΕΚ).

Εάν δεν παίξουν τελικά οι Χάμες και Χουάνγκ (ακόμα και να μπουν αποστολή) τότε μία πιθανή 11άδα θα είναι με Τζολάκη (ή Πασχαλάκη), Ντόι, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι, Εμβιλά, Σαμασέκου και Μπιέλ και τριάδα μπροστά ενδεχομένως με Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπακαμπού ή Αραμπί. Ο Μίτσελ έχει και άλλες επιλογές - όπως πχ Μασούρα, Μπουτούτσι ή και Φορτούνη - αλλά μία πρώτη... ανάγνωση δείχνει να είναι αυτή για την 11άδα του για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ πάντως ειδικά εάν έχει διαθέσιμο και στο 100% τον Ινμπόμ θα σκεφτεί για τα καλά και το 4-3-3.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα