Αϊτόρ στο Gazzetta: «Δεν έκανα κάτι ακραίο για να μου πετάξουν πέτρα»

Αϊτόρ στο Gazzetta: «Δεν έκανα κάτι ακραίο για να μου πετάξουν πέτρα»

Αϊτόρ στο Gazzetta: «Δεν έκανα κάτι ακραίο για να μου πετάξουν πέτρα»

bet365

Ο MVP του τελικού Κυπέλλου, Αϊτόρ, μίλησε στο Gazzetta για την κατάκτηση της κούπας από τον Παναθηναϊκό, για το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα και για την πέτρα που του πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Με δικό του γκολ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ, για πρώτη φορά μετά το 2014.

Το... κοντέρ για τον Αϊτόρ έγαψε 36 συμμετοχές, οκτώ γκολ και δέκα ασίστ σε 2.458 λεπτά. Αναδείχθηκε ο MVP του τελικού εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής της δεύτερης διακοπής του αγώνα, μετά την πέτρα που του πέταξαν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Ο Ισπανός εξτρέμ μίλησε στο Gazzetta μετά το φινάλε της αναμέτρησης και αφού μίλησε για το παιχνίδι και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που έκρινε τον τελικό, αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του, στην πέτρα που προσγειώθηκε πάνω του, ενώ εξέφρασε τη διάθεσή του να μείνει κι άλλα χρόνια στους «πράσινους».

Πώς έζησες τον τελικό που κρίθηκε με δικό σου γκολ;
«Ήταν ένας απίθανος τελικός, όπου έβγαλε τον καλύτερο ευατό της σε όλο το ματς. Κάναμε σπουδαίο ματς, αλλά υποφέραμε κιόλας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος αντίπαλος, αλλά το γεγονός ότι η νύχτα κατέληξε έτσι είναι πολύ όμορφο».

Η σεζόν έκλεισες για εσάς με τίτλο. Πώς την κρίνεις τη χρονιά για τον Παναθηναϊκό;
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Κάποια παιχνίδια μας βγήκαν, άλλα όχι. Από το πρώτο λεπτό η ομάδα έδωσε τα πάντα. Στα play offs ήμασταν οι καλύτεροι και απόψε (σ. χθες) δεν απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, ο οποίος για τόσα χρόνια δεν είχε πανηγυρίσει τίτλο».

Πώς βίωσες τη στιγμή του πέναλτι και τι συνέβη αργότερα στον πανηγυρισμό σου;
«Ήμουν ήρεμος πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Ήξερα πού θα το εκτελέσω από πριν. Όσο γι' αυτό που ακολούθησε, ήταν λίγο περίεργο και δεν το περίμενα. Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Την Τρίτη μας νίκησαν εκείνοι, μας είπαν κάποια πράγματα, εμείς σωπάσαμε, σήμερα σκόραρα και το θυμήθηκα αυτό. Δεν έκανα κάτι ακραίο και δεν πίστευα αλήθεια να μου πετάξουν μια πέτρα».

Αισθάνεσαι ο MVP του εφετινού Παναθηναϊκού και του τελικού;
«Οχι, όχι. Από τον Μπρινιόλι μέχρι τον Καρλίτος, όλοι έδωσαν τα πάντα, μας βγήκε και είμαι υπερήφανος».

Θα ήθελες να μείνεις κι άλλα χρόνια στον Παναθηναϊκό;
«Ναι, ναι»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα