Μπότο: «Θα δώσουμε το 200%, να πανηγυρίσω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Μπότο: «Θα δώσουμε το 200%, να πανηγυρίσω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Newsroom
Μπότο: «Θα δώσουμε το 200%, να πανηγυρίσω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου και έδωσε το «σύνθημα» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αισιόδοξος για την έκβαση του τελικού που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα έδειξε ο Ζοσέ Μπότο, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στην Cosmote TV λίγο πριν τη σέντρα του όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. «Πιστεύω στην ομάδα μας. Είναι κάτι ιδιαίτερο σαν θεσμός, νιώθω τιμή που είμαι μέρος όλου αυτού. Ηταν μια δύσκολη πορεία μέχρι εδώ, γιατί αφήσαμε εκτός και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Για τις διαφορές του αποψινού αγώνα με τον πρόσφατο του πρωταθλήματος όπου η ομάδα του κέρδισε 2-0 σχολίασε ότι «είναι τελείως διαφορετικό. Οχι μόνο επειδή θα αγωνιστούν μάλλον κάποιοι διαφορετικοί παίκτες, αλλά και επειδή το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και το κίνητρο είναι μεγάλο και οι λεπτομέρειες είναι εντελώς διαφορετικές».

Κλείνοντας έστειλε και ένα «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Αθήνα. «Εκτιμούμε πως ήρθαν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί. Εχω δει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θα ήθελα να γιορτάσω και εγώ μαζί τους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα