Hμιτελικοί Κυπέλλου: Το ποδόσφαιρο ενάντια στη βία

Δημήτρης Τομαράς
Hμιτελικοί Κυπέλλου: Το ποδόσφαιρο ενάντια στη βία

bet365

Με κεντρικό σύνθημα #AgainstViolence με το οποίο συνεχίζεται η καμπάνια της ΕΠΟ ενάντια στη βία θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου, το Παναθηναϊκός-Λαμία και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, στους αγώνες της ημιτελικής φάσης οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές θα φορούν μπλουζάκια και θα κρατούν πάνελ με το κεντρικό σύνθημα #AgainstViolence κατά την έξοδο και την παράταξη των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και ενώ το μήνυμα θα παίζει στα led των γηπέδων. Αντίστοιχη σειρά δράσεων είχε λάβει χώρα και στους προημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης, με μότο το #NoMore. Η καμπάνια θα κορυφωθεί στον μεγάλο τελικό.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Στους προημιτελικούς ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη θέση του στον ημιτελικό αποκλείοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας, η Λαμία, η πρώτη -χρονικά ομάδα που έκλεισε θέση στα ημιτελικά - άφησε εκτός συνέχειας τον Άρη, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι το Παναθηναϊκός-Λαμία (20/04/2022, 19:00) και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21/04/2202, 19:30).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα