Βαρεμένος: Διέκοψε πολιτική συζήτηση για να μεταδώσει το σκορ του Παναιτωλικού (vid)

Newsroom
Βαρεμένος: Διέκοψε πολιτική συζήτηση για να μεταδώσει το σκορ του Παναιτωλικού (vid)

bet365

Ενώ ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για τις νέες επιδοτήσεις στο ρεύμα, ο Γιώργος Βαρεμένος εκεί που κατέθετε την άποψή του ξαφνικά σταμάτησε και έδωσε ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

«Σε απόγνωση τα νοικοκυριά από την ακρίβεια», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη συζήτηση στο πάνελ εκπομπής του καναλιού KONTRA.

Τη στιγμή όμως που η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη για τις νέες επιδοτήσεις στο ρεύμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος διέκοψε τη συνομιλία για να μεταδώσει το γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός από τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Εμείς τηρούμε μια στάση, και εγώ προσωπικά, μια στάση υπεύθυνη, απέναντι στο μέλλον αυτής της χώρας. Ακούστε, μη με διακόπτετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαρεμένος πριν κάνει μία μακράς διάρκειας παύση, για να επανέλθει λέγοντας: «Δυστυχώς, δυστυχώς, ο Παναιτωλικός έφαγε…» και συνέχισε κάνοντας λόγο για το πώς η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε αγώνα με τους παρισταμένους να γελούν. Η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ δημοσίευσε το απόσπασμα με το ειρωνικό σχόλιο: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με το μέλλον αυτής της χώρας».

Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει στον Παναιτωλικό. «Όχι άλλα τεστ κοπώσεως, αφού αντέξαμε και σήμερα», έγραψε χαριτολογώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Φάληρο.

@Photo credits: Video Screen
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα