Κύπελλο Ελλάδος: Ο Σουηδός Έκμπεργκ σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Γκορτσίλας στο «Καραϊσκάκης»

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδος: Ο Σουηδός Έκμπεργκ σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Γκορτσίλας στο «Καραϊσκάκης»

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον Σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ για τον προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (09/02, 20:00).

Ο Αντρέας Έκμπεργκ είχε οριστεί στο πρώτο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο αντικαταστάθηκε λόγω κορονοϊού. Τελικά, η ΚΕΔ τον όρισε στη ρεβάνς της Τετάρτης (09/02, 20:00).

Ετσι, ο 37χρονος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους του Τσουλούμ και Κλύβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς.

Ο Σουηδός ρέφερι είχε διευθύνει ξανά αγώνα στη χώρα μας, καθώς ήταν η «σφυρίχτρα» στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4 για τα playoffs τον περασμένο Μάιο. Επίσης έχει «σφυρίξει» το ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0 το 2015 το ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2 το 2019, το Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 το 2017, ενώ το 2018 ήταν στο Χιμπέρνιαν-Αστέρας 3-2 και το 2021 στο Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, η ΚΕΔ όρισε τον Στάθη Γκορτσίλα στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός με VAR τον Αριστομένη Κουτσιαύτη και τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός, με VAR τον Άγγελο Ευαγγέλου.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα