Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία

Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία

Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (26/1, 20:00) κομβικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Η παρουσία του Ισπανού τερματοφύλακα στην αποστολή δε σημαίνει και την επιστροφή του στο βασικό σχήμα καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά συμπεριλήφθηκε για να αγωνιστεί μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Άρη και γενικώς ο Άκης Μάντζιος δεν προσανατολίζεται σε πλάνο αλλαγών. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος ενσωματώθηκε στην εθνική Αυστραλίας, αντιθέτως, επιστρέφει ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος απουσίασε από τον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων για το Πρωτάθλημα.

Για τον Άρη, ο αυριανός (26/1) αγώνας ουσιαστικά κρίνει μια χρονιά καθώς θέλει να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) και στη Λαμία θα ψάξει το πρώτο γκολ του για το 2022 ούτως ώστε να προκριθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Επιστρέφει ο Ντιαγέ

Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές πλην των απολύτως απαραίτητων. Για παράδειγμα, η απουσία του Τζέιμς Τζέγκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα δώσει βασικό ρόλο στον Μπαντού Ντιαγέ καθώς ο Σενεγαλέζος θα είναι δίπλα στον Λούκας Σάσα. Στην τετράδα της άμυνας, είναι δεδομένη η παρουσία των Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Κριστιάν Γκάνεα στο αριστερό άκρο.

Ερωτηματικά υπάρχουν για τη μεσοεπιθετική γραμμή καθώς εκτός της διατήρησης του Φακούντο Μπερτόγλιο στη θέση του επιτελικού μέσου και της επιστροφής του Ντάνιελ Μαντσίνι στη μία πτέρυγα, η άλλη διεκδικείται από τους Μπρούνο Γκάμα, Χουάν Ιτούρμπε. Αντιθέτως, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούτρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα