Ολυμπιακός: Ξανά αλλαγμένος απέναντι στον Παναιτωλικό, προβάδισμα για Τζολάκη και Βρουσάι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξανά αλλαγμένος απέναντι στον Παναιτωλικό, προβάδισμα για Τζολάκη και Βρουσάι

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς και για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο - εφόσον οριστικοποιηθεί πως θα γίνει - σκέφτεται πάλι το 3-4-3 με πρόσωπα όπως οι Βρουσάι και Τζολάκης.

Το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό την Τετάρτη για τη ρεβάνς στο Κύπελλο δεν θα είναι εύκολο. Η ήττα των Ερυθρόλευκων με 2-1 στο Αγρίνιο απέναντι σε έναν ανεβασμένο αγωνιστικά αντίπαλο δεν ήταν μία καλή εξέλιξη.

Παρόλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς στις προθέσεις του έχει να βάλει και στον επαναληπτικό στο βασικό σχήμα παιδιά από τον Ολυμπιακό Β' αλλά και παίκτες όπως οι Τζολάκης και Βρουσάι. Όπως επίσης έχει στον σχεδιασμό του να κρατήσει το 3-4-3 και έχοντας ως στόχο να μην δεχθεί γκολ από τον Παναιτωλικό.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι Ερυθρόλευκοι είχαν επιλέξει διάταξη με τρεις στόπερ. Ο Μαρτίνς για 2ο διαδοχικό αγώνα τότε (μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου) κατέβασε τον Ολυμπιακό με διάταξη 3-4-3. Στην 11άδα είχε τρία παιδιά από τον Ολυμπιακό Β' και το σύστημά του είχε ως εξής: Κρίστινσον - Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα - Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης - Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι άλλαξε ώρα έναρξης και από τις 17.00 πήγε για τις 18.30 στο φαληρικό γήπεδο και ότι υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο αναβολής, όπως έχουν ήδη αναβληθεί τα ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Πάντως σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μπουχαλάκης έχει πιθανότητες να είναι ΟΚ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα