Αλλαγή του διαιτητή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Ούγγρος Βαντ αντί του Σουηδού Έκμπεργκ

Newsroom
Αλλαγή του διαιτητή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Ούγγρος Βαντ αντί του Σουηδού Έκμπεργκ

bet365

Σε αλλαγή του διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προχώρησε η ΕΠΟ, με τον Ίστβαν Βεντ να παίρνει τη θέση του Αντρέας Έκμπεργκ που βρέθηκε θετικός.

Αλλαγή λόγω κορονοϊού στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Τούμπα. Συγκεκριμένα ο Σουηδός, Αντρέας Έκμπεργκ που είχε αρχικά οριστεί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως ήταν φυσικό αντικαταστάθηκε. Αυτός που θα είναι «άρχοντας» του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι ο Ούγγρος, Ίστβαν Βεντ. Ο Βεντ είναι δεύτερη φορά που θα βρεθεί σε αγώνα στην χώρα μας, με τον πρώτο να είναι τον Μάιο του 2021 όταν ήταν στο Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 για τα playoffs.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του αρχικά ορισθέντα διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 19/1/2022, Εκberg Andreas (Σουηδία), από τον Ιstvan Vad (Ουγγαρία). Ο κος Ekberg βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα