Κίτσος: Το... διαμαντάκι του Ολυμπιακού Β' που θέλει να κάνει αριστερό μπακ ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Κίτσος: Το... διαμαντάκι του Ολυμπιακού Β' που θέλει να κάνει αριστερό μπακ ο Μαρτίνς

bet365

Ο Φώτης Κίτσος έχει πάρει ήδη το... χρίσμα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά ως αριστερός μπακ αν και είναι εξτρέμ.

Στο πρόσωπό του ο Μαρτίνς βλέπει στον Ολυμπιακό έναν παίκτη που λόγω ταχύτητας, τεχνικής κατάρτισης και κινήσεων μπορεί να σταθεί και να εξελιχθεί ως αριστερός μπακ.

Πρόκειται για τον Φώτη Κίτσο, παίκτη γεννημένο το 2003, που σε επίπεδο Ακαδημιών είχε δοκιμαστεί ως ακραίος μπακ ωστόσο η φυσική του θέση είναι εξτρέμ. Σε αυτήν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β'. Ως μεσοεπιθετικός δηλαδή και έχοντας βάλει και γκολ φέτος. Ο Κίτσος προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βάρης για να ενταχθεί μετά στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και να βρεθεί στη 2η ομάδα των Πειραιωτών.

Είναι μες στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό Β' μαζί με παίκτες όπως οι Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλο και όχι μόνο. Και επειδή μπήκε ξανά σε αποστολή της πρώτης ομάδας των Ερυθρόλευκων είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσει ξανά. Πάντως στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του αρ. μπακ Αποστολόπουλου στο 46' για να παίξει την ίδια πλευρά.

Οι εκλεκτοί του Πορτογάλου για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός είναι οι εξής: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι και Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα